Klankschaalconcert

Een Klankschaalconcert, ze noemen het ook wel een klankbad. Je wordt letterlijk omringd door verschillende klanken. Tijdens een klankschaalconcert kun je een diepe ontspanning ervaren. Sommige mensen vallen in slaap. Of ze denken dat. Omdat ze op een bewustzijnslaag komen die ze nog niet eerder hebben ervaren. Wat vaak ook niet bekend is, is dat klanken ook blokkades kunnen losmaken. Het kan ook zelfs een genezende werking hebben op je denken en op je lichaam. Blokkades (vastzittende energie) kunnen dan weer gaan stromen. 

Ik heb dit zelf ook mogen ervaren. Het is heel bijzonder hoe klanken je naar een diepe ontspanning kunnen brengen. Zonder woorden! 

Ik gebruik niet alleen klankschalen om klanken te maken, maar ook gebruik ik een oceandrum of een shanti waar je heerlijk van kunt genieten. Mensen vragen mij vaak hoe is dat dan? Is het net als in de sauna? Wat kan ik verwachten? Mijn antwoord zal vaak zijn: ik nodig je uit om het zelf te gaan ervaren, want we zijn allemaal verschillend. Wat ik je wel kan vertellen is mijn ervaring en die was te gek en bijzonder!!!

  • Ik geef bij minimaal 4 personen een klankconcert
  • Ook voor bedrijven die een bijzonder teamuitje willen
  • Wil je ook een klankschaalconcert eens ervaren? Stuur mij dan een berichtje!
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram