Reviews


“Heerlijk en verrassend”

De “massages” met de klankschalen zijn heerlijk en verrassend. Ik laat me helemaal meevoeren op de klanken van de schalen en de vaardigheid van Zahra. Het is elke keer weer een heerlijke ervaring en het brengt me verder in mijn ontwikkeling. 

 

Warme groet,

Sofie


“Bijzonder”

Heerlijk een ontspannende klankschalensessie gehad bij qoeqa. Heel bijzonder wat je voelt en  ontspannen. Aanrader!

 

Kim.


“Totale overgave met een open hart”

Het was voor mij een mooie en bijzondere ervaring om een klankschaalmassage te mogen  ontvangen van Zahra. Ik heb deze massage mogen ervaren op een mooie plek in het bos. Met  veel liefde en toewijding ging Zahra aan het werk met haar prachtige schalen. Ik voelde de  trillingen van de klanken, ik voelde de blokkade. Rustig en met veel liefde ging Zahra verder  met de klankschalen. De klanken trilden de spanningen los. Mijn hart opende en ik voelde een  diepe ontspanning door mij heen gaan. Het voelde als een totale overgave. Het was goed, alles  was goed. Dank je wel Zahra voor deze mooie ervaring.

 

Ingrid


“Klankschaalmassage heeft mijn leven verrijkt”

Eerst was ik nogal afwachtend, klanken die je lichaam verbeteren en ook nog zonder woorden. Nu ben ik zo blij, dat ik ben overgehaald om het toch een keer te proberen. Mijn lichaam  reageerde al bij de eerste keer. Er kwam zoveel positieve energie vrij, dat ik vanaf toen elke  keer weer verbetering van mijn gevoelens ervaar. Klankschaalmassage heeft mijn leven  verrijkt, dank je wel Zahra! Met veel klanken liefde,

 

Anissa


“Gaaf !”

Massages. Ik ben er dol op. Heerlijk even ontspannen, nergens aan denken, mijn hoofd helemaal leeg. Massages met stenen, olie een heerlijke geuren. Alles om mijn nek, schouders en rug even te ontlasten van al het beeldschermwerk. Ik moest dan ook even goed nadenken toen een vriendin mij een klankschaalmassage adviseerde. Hoe kan dat nou fijn zijn, dacht ik. Geen olie, geen masserende handen, ik kon me er niets bij voorstellen. Maar nieuwsgierig als ik ben, heb ik toch een klankschaalmassage geboekt. Ik werd ontvangen met een heerlijke kop thee. Na een korte kennismaking mocht ik in mijn loszittende kleding gaan liggen op een zachte mat. Vervolgens werd ik heerlijk ingepakt in zachte doeken zodat ik het lekker warm had tijdens de hele massage. Daarna werden er verschillende klankschalen
op mijn lichaam gezet. Groot en klein door elkaar. Tenminste dat denk ik, want ik had mijn  ogen al dicht. Daarna werd om en om tegen de verschillende schalen getikt. De klankschalen  gaven vervolgens een prachtige toon waarmee de hele ruimte werd vervuld. Maar niet alleen  de ruimte. Mijn hele lichaam voelde de trilling en het geluid van de schalen. En dat ..... minuten
lang! Helemaal goed uitleggen kan ik het niet, maar je voelt het door je lichaam stromen. En dat is zo'n gaaf, ontspannen gevoel!
Het was voor mij een totaal andere manier van ontspannen. Hoofd en lichaam tegelijk. Anders en dieper. Ik heb me dan ook voorgenomen om mijn traditionele massages af en toe af te wisselen met een klankschaalmassage omdat het echt iets voor me doet. Twijfel je of het ook iets voor jou zou kunnen zijn? Doen! Het is echt of je weer een nieuwe start maakt.

 

Maria


“Cadeautje aan jezelf”

Gisteren heb ik voor het eerst een klankschaalmassage ondergaan, gegeven door Zahra Azzouz, van qoeqa Deep Sound Massage. Wat was dat een bijzondere ervaring! Tijdens de massage voelde ik dat de schaal heel kort trilde als er ergens veel spanning zat en dat de trilling steeds langer voort duurde als de betreffende plek voldoende stroming had. De  schaal heeft meer dan de helft van de massage sessie op mijn heiligbeen gestaan. Het leek wel  BETON om er doorheen te komen. Uiteindelijk voelde ik steeds meer trilling, eerst uitstralen  richting de billen en daarna kwam er een bevrijding in mijn onderrug. Vervolgens is de voorzijde  gemasseerd. De trillingen gingen door mijn lijf heen. Heel bijzonder om te ervaren dat de ene  schaal de andere meeneemt in de trilling. Je diverse zoemgeluiden kunt onderscheiden en echt  tot ontspanning komt!
Een klankschaalmassage is een cadeautje aan jezelf. Je komt in een diepe ontspanning en enkele dagen na de massage ervaar je nog steeds diverse ervaringen. Deze ervaringen verschillen per persoon. Ik kan het iedereen aanbevelen of om te ontspannen of om meer over jezelf te leren!

 

Warme groeten,

Eveliena


“Weer in balans”

De klankschalensessie bij qoeqa, ga ik zeker vaker doen. Ik heb deze nu 2 keer gehad en het  is goed bevallen. Ik stond er eerst wat sceptisch tegenover, maar al snel merkte ik hoe mijn  lichaam en geest erop reageerde. Totale ontspanning, weer in balans en een goede nachtrust. Bedankt Zahra en tot de volgende keer.

 

Groetjes Nora


“Verbazing; mijn vermoeidheid was meteen weg”

Al heel snel was ik ontspannen aan het genieten van de klanken en viel ook in slaap, maar was  er ook toch bewust van dat ik erbij was maar dan heel ver weg. Nadat ik wakker werd van deze  mooie klanken en trillingen was ik erg verbaasd wat het met mij heeft gedaan. Ik had  vermoeide benen, maar naar de klankschaalmassage was de vermoeidheid tot mijn verbazing  weg. Aanrader voor iedereen. Dank je wel Zahra tot snel.

 

Grt. Frits

Gastenboek

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram